28. oktober 2021

Natteravnene i Hammel får husly i InSide

Adgang til tørvejr, skabsplads og varm kaffe gør livet lettere for frivillige natteravne.

Natteravnene i Hammel mander op og søger fortsat nye frivillige, og i første omgang er ”arbejdsforholdene” for de frivillige forbedret væsentligt. I InSide har man fundet en løsning, så Natteravnene fremover har adgang til et lokale med egen indgang i de mørke timer, hvor de er på gaden. Heidi Hagen Siem, som er formand for Natteravnene i Hadsten-Hinnerup, står for Hammel-gruppen, og hun siger, at det betyder rigtig meget for foreningen, at de frivillige kan begynde og afslutte aftenens indsats sammen inden døre.

Favrskov Kommune understøtter på denne måde Natteravnenes arbejde ved at stille lokaler til rådighed, og Lene Bjarke Skov, som er leder i InSide siger: ”Her er masser af kvadratmeter, og i det tidsrum hvor Natteravnene arbejder, er der ikke pres på huset, så de er hjerteligt velkomne”, siger hun, og fortæller at hun og Heidi Hagen Siem arbejder godt sammen om opgaven.

Natteravnene er frivillige voksne, der på lokalt plan bidrager til tryghed for børn og unge, gennem en forebyggende synlig tilstedeværelse i det offentlige rum og i nattelivet. Heidi Hagen Siem fortæller, at der fortsat er brug for flere Natteravne i Hammel, og at man er velkommen til at kontakte hende for mere information og eventuelt en prøvetur.

Relaterede artikler

Vejret i 8450

Hammel
broken clouds
13.6 ° C
15.4 °
12.2 °
78 %
5.9kmh
72 %
tors
13 °
fre
14 °
lør
13 °
søn
13 °
man
12 °