28. november 2021

Nu kan du kun blive testet med tidsbestilling

Tidligere på året åbnede Region Midt op for, at man kunne møde op på kommunens testcentre og blive testet uden tidsbestilling, men i takt med, at flere og flere ønsker at blive testet, og der kun er et enkelt testcenter tilbage, så genindføres kravet om tidsbestilling.

Det betyder, at fra 27. oktober skal man have booket en testtid på coranaprover.dk for at blive testet, hvilket gerne skulle være med til, at sikre bedre arbejdsforhold for poderne og mindre kø foran testlokalet, der i går blev flyttet fra Skaghøj og til InSide.

Har man brug for at blive testet uden tidsbestilling, er dette fortsat en mulighed på regionens større testcentre i Randers, Aarhus, Horsens, Silkeborg, Viborg, Holstebro og Herning samt de mindre teststeder i Skive, Lemvig, Ringkøbing, Skanderborg, Grenå og Samsø, hvis man er på de kanter.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8450

Hammel
overcast clouds
2.9 ° C
3.7 °
2.9 °
98 %
2.2kmh
100 %
søn
3 °
man
2 °
tirs
7 °
ons
4 °
tors
-1 °