24. maj 2024

Nu lyser Hammel endnu mere op

Det er på mange måder en mørk tid, men ved Tema Centret og Super Brugsen, er der nu kommet lys på Hammel, helt bogstavligt. Her har Hammel Handel nemlig opsat nogle to meter høje bogstaver, der tilsammen danner ordet Hammel.

De er dekoreret med små LED-pærer, der lyser om aftenen, og det er meningen at de skal lyse, ikke blot i december, men også i de kommende mørke måneder. Det er tømrerlærlinge fra Den jydske Haandværkerskole i Hadsten der har lavet de to meter høje bogstaver, der har en levetid på mindst ti år, så det bliver et tilbagevendende tiltag, der potentielt kan få en ny placering fra år til år.

“Vi syntes at det kunne være godt med lidt mere lys i Hammel til at skabe hygge, ikke blot i december, og derfor spurgte vi DjH i Hadsten, om de havde mod på at lave nogle bogstaver, og det havde de heldigvis. I år står de ved parkeringspladsen ved Tema Centret og Super Brugsen, men det kan sagtens være, at de får en ny placering næste år, da bogstaverne jo er transportable. Fredag havde vi premiere på dem, og jeg må bare sige, at det er blevet lige som vi havde ønsket os, og jeg håber og tror, at det er noget som folk i Hammel vil glæde sig over”, lyder det fra Lise Reese, der er formand for Hammel Handel.

Det er Bjerborg El der har sørget for LED belysningen, og det var en glad og stolt Lars Sørensen fra firmaet, der kunne tænde fo lysene i går
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler