17. juni 2024

Nyd forår og sommer med den rette behandling

Med foråret følger også en plage for mange, nemlig høfeber, da luften er fuld af pollen. Høfeber kan vise sig på flere måder. Næse og øjne kløer og rinder i vand, man nyser igen og igen, måske næsen også stopper til og nogle kan også være ret trætte på grund af allergi. 

Men, hvad kan man egentlig gøre, hvis man er ramt af allergi. Det spurgte vi om på Hammel Frijsenborg Apotek

”På apoteket kan vi hjælpe dig med at behandle dine symptomer. Der er jo ingen grund til at leve med kløende øjne og dryppende næse. Med en effektiv behandling kan det lette på livskvaliteten, så man også kan nyde foråret og sommeren, og i håndkøb på apoteket kan man både købe flere lægemidler som øjendråber, næsespray og tabletter, der dæmper de allergiske symptomer. Vi vejleder meget gerne i den rette lægemiddelbehandling, som passer til netop den enkelte person og hans/hendes symptomer”, fortæller Lene Just Jørgensen, der er apoteker på Hammel Frijsenborg Apotek. 

Du kan også selv gøre meget for at lindre generne og forbedre effekten af din medicin. 

Vidste du, at du med fordel kan

  • skylle næse og øjne med saltvand
  • tørre tøjet indenfor
  • skylle håret inden du går i seng
  • bruge solbriller
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler