24. maj 2024

Nye boliger til ukrainere skal indrettes på Voldbyvej

Tidligere på året blev det gamle plejecenter Skaghøj omdannet til lejligheder til ukrainere, med stor hjælp fra borgere i Favrskov Kommune, og nu er turen så kommet til den gamle skole på Voldbyvej, som også skal indrettes til boliger.

Det er Favrskov Kommune der, i samarbejde med Red Barnet, Røde Kors og Frivilligcenter Favrskov, står for istandsættelsen af skolen, og man søger nu igen hjælp blandt kommunens borgere til indretning af skolen, så man er klar til at modtage nye ukrainske flygtninge.

Præcis som på Skaghøj, kan man som privat få mulighed for at indrette et køkken, værelser eller en hel lejlighed, hvor der udover senge og dyner, ellers ikke er noget inventar.

Favrskov Kommune skriver på deres hjemmeside, at man endnu ikke ved, hvor mange man skal modtage, og at lejlighederne gerne skal være klar til indflytning i slutningen af maj.

Kunne du tænke dig, måske sammen med resten af familien, venner eller en forening, tænke dig at hjælpe til, skal du kontakte Janni Haugaard på janha@favrskov.dk

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler