2. december 2023

Peer Caféen i Hammel på tur med Fulton

I torsdags var Peer Café, der er et tilbud til psykisk sårbare i Hammel, ude på åbent hav, hvor de havde fået lov til at komme ombord på skibet Fulton i nogle timer.

Fulton er en skonnert, der er ejet af Nationalmuseet og sejler primært med unge mennesker i forbindelse med lejrskoler, men man kan også komme ombord blot en enkelt dag. Fulton sejler rundt i hele landet, og du kan læse meget mere om Fulton på www.fulton.dk.

Den mulighed benyttede Peer Caféen sig af, da Fulton lagde til i Hobro, og herefter fik de unge mennesker sig nogle gode timer ombord under kyndig vejledning af skipper Jakob Jensen. Faktisk var begejstringen så stor hos de unge mennesker, at de nu håber på endnu en tur med Fulton, denne gang med overnatning.

“Flere af de unge var en smule nervøse forud for turen, men roen indfandt sig hurtigt, og turen blev en stor succes. Det var et særdeles kompetent mandskab der guidede os på vores sejllads, og flere af de unge har efterfølgende givet udtryk for, at de godt kunne tænke sig en tur med med Fulton, og gerne med en overnatning eller to”, fortæller Carina Krupa Laursen, der er ansvarlig for Peercafé i Hammel.

ByensNyt har tidligere besøgt Peercaféen i Hammel, og den artikel kan du læse her

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler