20. august 2022

Pensionerede sundhedplejersker hjælper til med vaccinationerne

Der er brug for al den hjælp der er mulig, for at få vaccinationerne ud til borgerne, og nu har seks pensionerede sundhedsplejersker i Favrskov Kommune, tilbudt deres hjælp på Skaghøj, der er vaccinationscenter.

Tulle Knudsen var en af de 419 borgere, der blev vaccineret i løbet af de tre dage. På billedet er hun sammen med (fra venstre) Annelise Gammelgaard, Kirsten Grindsted, Grethe Madsen og Helle Freudendal. Susanne Bonde og Kirsten Findorf er de to øvrige hjælpere, der ikke er med på billedet, fortæller Favrskov Kommune på deres hjemmeside.

Fredag, lørdag og søndag i uge ni er der tid til revaccination for de +85 årige, og der stiller de seks frivillige sundhedsplejersker også op igen.

24. og 26. februar 2021 kl. 14-17 er der åbent for de +85 årige, der ikke fik en tid i første omgang til vaccination.
Adressen på vaccinationsstedet er Anbækvej 23, 8450 Hammel.

Husk at bestille tid til en vaccination. Hvis du har NemID, skal du bestille tid på www.vacciner.dk, og hvis ikke, så kan du bestille tid ved at ringe til 70 23 24 15.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i forhold til corona, er du velkommen til at ringe til CoronaKontakt Favrskov på 89 64 30 30. Åbningstiderne er mandag-onsdag kl. 9-15, torsdag kl. 9-17 og fredag kl. 9-12.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler