21. februar 2024

Rekordoverskud på Hammel Hestemarked 2023

Det traditionsrige Hammel Hestemarked der blev afviklet i starten af september, har gjort regnskabet op, og er kommet ud med et særdeles flot overskud der tilfalder afdelingerne i Hammel GF.

Faktisk gik årets hestemarked så godt, at formanden for Hammel Hestemarked, Per Bøving, ikke tøver med at kalde det for historisk godt, og et resultat der bliver svært at gentage.

“Det blev et helt fantastisk år for Hammel Hestemarked, der kom ud med et overskud på den gode side af 600.000 kroner, hvilket er rekord. Det er et historisk godt resultat, og det bliver nok svært at overgå det, men omvendt har vi set at det kan lade sig gøre, så man skal jo aldrig sige aldrig”, lyder det fra formanden, der blandt andet sender en varm hilsen til vejrguderne, der var venligt stemt på dagene for hestemarkedet.

“Vejret var helt i top, og det lokkede helt sikkert endnu flere til Hammel end normalt, så det er bestemt en af årsagerne til det gode resultat. En anden årsag er helt klart programmet, der igen i år var godt og alsidigt, og hvor der var noget for alle aldersgrupper. Der var også udsolgt på kræmmermarkedet, og vi måtte endda sige nej til flere, fordi vi simpelthen ikke havde mere plads, så også her var der succes for alle pengene”.

Netop programmet var gennem de fire dage som Hammel Hestemarked varer, varieret og godt planlagt set udefra, og et af de store navne i år var Ude Af Kontrol, der lørdag aften trykkede den af på DJ Pladsen.

“Det gik over alt forventning med dem, og det kom jo heldigvis ikke ud af kontrol. Det blev en stor succes, og et bevis på, at sådan noget magter vi også. Vi har en velsmurt maskine som i den grad fungerer, takket være 400 frivillige, der er med til at skabe de gode rammer, og uden dem, så var der intet marked, så en stor tak til dem og deres engagement”, siger Per.

Næste års marked er allerede i gang med at blive planlagt, og uden at afsløre noget, så tør Per godt love, at det også næste år bliver et godt marked i Hammel.

“Planlægningen er i fuld gang, og jeg kan selvfølgelig ikke røbe noget allerede nu, men jeg tør godt love, at næste år bliver mindst lige så godt som i år, så folk kan godt glæde sig til endnu et marked i 2024”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler