8. december 2023

Repair Café InSide afrunder sæsonen på onsdag

Onsdag d. 25. maj kl. 10-12 er der åbent i repair cafeen i InSide for sidste gang inden sommerferien. De frivillige mødes derefter til en snak om hvordan året er gået, og får fastlagt datoer for efterårssæsonen inden sommerpausen.

Et tilbageblik på året der er gået fortæller, at repaircafeen har gjort en positiv forskel. Statistikken fortæller, at der har været indleveret 90 effekter til reparation og de 70 af dem, er blevet fikset siden opstarten i oktboer 2021. 

Repair Café Danmark opgør reparationer efter vægt, fordi det er et udtryk for, hvor meget man dermed ikke har skullet bortskaffe og altså sparet klimaet for. Her kan repaircafeen prale af at have ”reddet” 125 kilo!

Der er cirka 20 frivillige fiksere på listen, og deres kompetencer spænder vidt, fra syning over læderarbejde til elektronik, træarbejde og mekanik. På facebooksiden Repair Café InSide kan man følge med i hvornår der er åbent og her vil man inden længe kunne finde efterårets åbningstider.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler