1. december 2023

Så er den første fra Favrskov Kommune vaccineret

Endelig skete det. De første i kommunen er nu vaccineret, og det blev Inga Østergaard fra Hammel, der som den første kunne få nålen med vaccinen i armen.

På Plejecentret Solhøj i Hammel er der i dag sat gang i første bølge af vaccinationsprogrammet mod COVID-19. Inga Østergaard takkede ja til at blive den første til at få et stik i armen først på formiddagen, og hun bemærkede med et smil, at dronningen så fik vaccinen før hende.

“Jeg kunne slet ikke mærke stikket. Jeg har længtes efter, at vaccinen skulle komme, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg ville have den. Det er en god tanke at vide, at jeg nu er vaccineret, for jeg har altid været optaget af at kunne gøre noget godt”, siger Inga Østergaard, der er fra Skive, men har boet 55 år i Hammel til kommunens hjemmeside.

Hun længes efter at høre mindre om dårligdomme og komme mere ud, men roser Solhøj for at passe godt på dem alle:-

“Det er svært, for nogle beboere er jo ikke klar over, hvor farligt det er. Jeg har hele tiden været indstillet på at passe på mig selv og ikke se nogen. Så det er blevet til snak i telefonen i stedet”.

I alt er der givet 101 vacciner i dag på Solhøj, mens de andre plejecentre i kommunen bliver vaccineret både i dag og i morgen.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler