1. februar 2023

Så går det løs for 50. gang til Hammel Hestemarked

Torsdag aften skydes Hammel Hestemarked helt bogstaveligt i gang, når de første løbere til Frijsenborg Løbet sendes afsted klokken 18.00. Herefter er der officiel åbning i Hestestalden ved borgmester Lars Storgaard, der samtidig markerer starten på fire dages fest og glade dage i byen.

Der er som altid lagt op til en festlig weekend, hvor der er noget for de fleste. Der bliver igen halfester i Arenaen, både fredag og lørdag, masser af god musik i teltet på pladsen, gode madboder i mange forskellige varianter, stort tivoli med forlystelser til både store og små samt naturligvis det store kræmmermarked, der i år har tiltrukket en hel del nye stande på det traditionsrige marked. Lørdag er der kapsejlads på søen, og igen i år er der stor tilmelding til denne begivenhed, der plejer at være et særdeles festligt indslag om eftermiddagen.

De sidste forberedelser til det store Hammel Hestemarked er i fuld gang. Foto: Hammel Hestemarked

Arrangørerne forventer, at godt 50.000 mennesker besøger Hammel Hestemarked i de kommende dage, så der bliver godt gang i byen, og i sær omkring Hammel Idrætscenter, hvor markedet afholdes. Eneste ting der ikke foregår omkring idrætscenteret er det legendariske bankospil, der afvikles i InSide.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler