21. februar 2024

Shiela glæder sig til at få gæster både ude og inde

Der er lys for enden af tunnelen for caféer og restauranter, der må åbne for udeservering den 21. april, mens de kan byde gæsterne indenfor den 8. maj. Det glæder Shiela, der ejer Shiela´s Café i Østergade, sig til, og hun er gået i gang med at kigge på, hvordan hun kan betjene kunderne udendørs.

I de sidste mange måneder, er al servering foregået som take-away, så der er ikke blevet slidt meget på møblementet indendørs, og som det ser ud lige nu, så går der godt halvanden måned mere, før gæsterne må komme ind i Shiela´s Café. Til gengæld åbnes der op for udeservering den 21. april, og selvom det også er et godt stykke ude i fremtiden, så glæder Shiela sig over, at der nu endelig er kommet datoer på.

“Det har været virkeligt hårdt, at vi endnu engang har skullet være nedlukket for gæster i caféen. Vi har naturligvis holdt åbent for take-away, men det kan jo slet ikke opveje det vi har mistet, så nu glæder vi os bare til at vi kan åbne op igen. Jeg er lidt spændt på at se, hvordan det kommer til at fungere med Corona-passet, fordi det vil til en start betyde, at vi potentielt kan miste de spontane gæster, der ikke har været testet inden for 72 timer. Heldigvis er det kun en kort periode, fordi forhåbentlig er de fleste vaccineret midt i juli, og så er vi ude over det værste”, lyder det håbefuldt fra Shiela.

Hun er nu gået i gang med at kigge på, hvordan de skal lave udeservering, og fortæller, at hun går efter at lave noget, som både bliver pænt og let at se på, og som kan bruges fremadrettet.

“Nu går vi i gang med at lave udeservering både foran og bagved caféen, inden for de rammer, som vi kan i forhold tide andre i gaden og beboerne i baggården. Vi går efter at lave noget, der ser pænt og let ud, og som vi også kan bruge de kommende år, fordi når vi skal gøre det, så kan vi lige så godt gøre det ordentlig fra start”, konstaterer Shiela, der også glæder sig til, at hun fra starten af maj, også kan få gæster indendørs, hvor hun også har planer om, at lave lidt om på indretningen inden da.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler