27. maj 2024

Shiela Pour: Der er blevet tænkt ud af boksen

Shiela Pour, der ejer Shiela´s Cafe i Østergade i Hammel, og som samtidig er formand for Hammel Handel, kigger tilbage på året 2020, både som formand for Hammel Handel og Shiela´s, hvor der har været rigeligt at forholde sig til.

Hvis man er indehaver af en restaurant eller café, så har året stået på omstillinger, restriktioner og nedlukning, og det har stillet høje krav til både indehavere og personale at agere i de mange nye tiltag, der er kommet i takt med Covid-19´s indtog.

“Det har været et meget anderledes år, og det har til tider været ret hårdt. Der har nærmest hele tiden været nye ting man skulle forholde sig til, og det har ikke altid været lige let. Til gengæld har det gjort, at der er blevet tænkt ud af boksen, og nogle af de ting, tror jeg bestemt er noget vi fortsætter med, som for eksempel at vi er begyndt at bringe ud. Det giver ikke det helt store endnu, men det er bare en god service, og noget som måske kan vokse”, fortæller Shiela til ByensNyt.dk.

Specielt år at tiltræde som formand

I år blev hun også formand for Hammel Handel, og her har der også været mere end rigeligt at forholde sig til, og bestyrelsen har bare kunnet se til, hvordan det ene efter det andet arrangement er blevet aflyst eller kraftigt beskåret.

“Det har været et specielt år at tiltræde som formand, og vi har jo haft vilkår der har været svære at agere i. Vores arrangementer er i stor stil blevet aflyst, og det har været lidt i sidste øjeblik i flere tilfælde. Vi har måske også været overforsigtige, men vi besluttede hurtigt, at vi hellere ville lave lidt mindre, end at vi blev byen der blev kendt for, at være skyld i en opblussen af smitten. Jeg føler, at vi har gjort det rigtige, og synes at vi er kommet godt igennem året, hvor vi trods alt har fået lavet lidt forskellige ting, og også kommer til at gøre det i december”, forklarer hun og tilføjer:

“Så det har været et år, hvor vi ikke har lavet så meget som vi gerne ville, men overordnet set, er jeg godt tilfreds med det vi har fået lavet. Jeg har været spændt på, hvordan det ville blive at overtage formandsposten, men synes det er gået godt, hvilket også skyldes en god opbakning fra resten af bestyrelsen og vores medlemmer. Vi er allerede begyndt at kigge på 2021, men igen, det hele afhænger af, om vi må noget eller ej, men idéerne er der”, kommer det storsmilende fra Shiela.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler