18. maj 2024

Sommer i Hammel: “Jeg har en god uges ferie”

Sommerferien er for manges vedkommende startet eller gør det snart, og for de fleste er denne periode lig med afslapning og rejseaktivitet. Men hvordan ser det egentligt ud for byens virksomheder, holder de lukket eller bliver det også til lidt ferie for dem?

I hele juli måned spørger vi fra tid til anden virksomhedsejere om, hvordan deres sommer kommer til at se ud, og vi starter ud med dametøjsbutikken Ketty Skou, hvor Marianne Skou tager i mod. Her holder butikken åben som normalt, og man skiftes til at holde fri.

“Vi har nok at se til i disse dage, så feriestemningen har ikke ramt os endnu, heldigvis. Vi skal nok lidt længere hen, før vi kan mærke, at folk er på ferie. Det bliver ikke til meget ferie for mit eget vedkommende, men jeg har en god uges ferie, det skal jeg have. Jeg har ikke de store planer, men jeg skal være sammen med mine piger og de børnebørn der gider at være sammen med mig, så det bliver dejligt”, fortæller Marianne til ByensNyt.

Hvor ferien går hen er ikke fastlagt, men det bliver helt sikkert i Danmark, som Marianne holder af at holde ferie i.

“For det første havde jeg det sådan, at når vi ikke vidste, hvad vi måtte, så var det ikke let at bestille noget, og så kan jeg godt lide Danmark, så vi plejer faktisk at være primært her. Jeg tænker det bliver en rundtur i landet, og få set nogle af de steder, vi ikke så tit kommer til. Så ud og opleve den danske natur, det elsker vi”, kommer det storsmilende fra Marianne.

Butikken har åben som normalt hele sommeren, og Marianne kan mærke, at der stadig er godt gang i dankortet hos kunderne, der skal have de sidste sommerting på plads.

“Vi har nok at se til, og vi har stadig kunder der skal have sandaler og sommerkjoler, som dog er ved at være udsolgt, hvilket jo betyder, at vi har ramt rigtigt i forhold til indkøb, og så nyder vi i den grad, at det nu er slut med mundbind. Både for vores eget vedkommende, men så sandelig også i forhold til kunderne, hvor vi igen kan se deres mimik, hvilket i den grad har været savnet”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler