19. maj 2024

Sommerferien har ramt Danmark – også ByensNyt

Inden sommervarmen overvælder os alt for meget, vil vi her på ByensNyt benytte lejligheden til at ønske alle en god sommer.

Vi har fra første dag være begunstiget af en god opbakning fra erhvervs- og handelslivet her i byen, partnere og annoncører, som skaber hele grundlaget for, at vi hver dag kan bringe dig lokale nyheder. 

Vi forsøger på bedste vis at give noget tilbage ved at kaste lys på alt det gode der sker og vi kan kun opfordre dig til at støtte alle der støtter lokalt. Har du en god nyhed eller en idé til os, så er du meget velkommen til at skrive til os på redaktionen@byensnyt.dk, og så kigger vi på det.

Vi bestræber os også på løbende at udvikle ByensNyt og vi forventer at du i løbet af efteråret også vil kunne finde en Spiseguide og en Håndværker/værkstedsguide her på ByensNyt.

I de kommende uger holder vi sommerferie, og derfor bliver det småt med nyheder fra os, men vi er selvfølgelig klar, hvis der er vigtige nyheder at berette om.

Fortsat god sommer.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler