16. august 2022

Stafet For Livet i Hammel søger frivillige hænder

12. juni går det løs med Stafet For Livet i Hammel, og i går havde styregruppen bag stafetten møde omkring den store dag. De mødtes naturligvis ved den lille sø ved Hammel Idrætscenter, hvor stafetten skal foregå fra klokken 10-23.

Normalt er Stafet For Livet et arrangement, der foregår over et helt døgn, men grundet den situation vi står i lige nu, har styregruppen valgt, med accept fra Kræftens Bekæmpelse, at stafetten i år kun bliver fra 10-23. Der bliver også mulighed for at deltage hjemmefra eller et andet sted, hvor der ikke er så mange mennesker, hvis man er mere tryg i det.

“Vi har styr på de overordnede ting, og programmet er på plads, men vi kunne godt bruge lidt flere hænder til arrangementet. Vi har allerede fundet nogle stykker, men har man mulighed for at hjælpe til, på den ene eller anden måde, må man meget gerne give lyd”, fortæller Birthe Randklit, der er en del af styregruppen og initiativtager til Stafet For Livet i Hammel.

Du kan læse meget mere om stafetten og om, hvordan du tilmelder dig på Stafet For Livets hjemmeside.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler