20. august 2022

Stafet For Livet kæmpede mod blæsten

Godt 100 personer enten gik eller løb for kampen mod kræft i går lørdag, hvor også blæsten blev noget af en modstander, især for arrangørerne, der hele dagen kæmpede med at den massive blæst. Heldigvis skinnede solen, og stemning var i top, da ByensNyt var forbi.

Der var aktiviteter hele dagen ved den lille sø ved Hammel Idrætscenter, hvor ti hold var tilmeldt til stafetten, som løb fra klokken 10-23. Det hele sluttede af med Lysceremoni, hvor blandt andet 200 poser var blevet dekoreret af elever fra Søndervangskolen.

“Vi tør simpelthen ikke bruge lysposerne på søen med den vind der er, så vi må desværre aflyse den del. Det er rigtig ærgerligt, men det vil ikke være forsvarligt, men resten af ceremonien bliver gennemført. Blæsten har været hård ved os, og vi har kæmpet for at tingene ikke skulle blæse væk, men ellers er det gået rigtig fint”, fortæller Birthe Randklit, der er initiativtager til Stafet For Livet i Hammel.

I år var første gang, at stafetten blev afholdt i Hammel, og Birthe konstaterede at den også kommer igen næste år, denne gang over et helt døgn og forhåbentlig med endnu flere deltagere.

“Det er første gang vi har Stafet For Livet i Hammel, så det skal lige løbes i gang. Jeg havde nok håbet på lidt flere deltagere, men ting tager tid, og alt i alt er vi i styregruppen godt tilfredse og har allerede aftalt, at vi selvfølgelig laver en ny stafet næste år, hvor det bliver et helt døgn, som det jo egentlig er tiltænkt. I år har vi skåret lidt i tiden, fordi vi var usikre på hele Corona-situationen, men næste år er vi klar til et helt døgn”, fastslår Birthe, inden hun vender blikket mod koncerten med Tjerjii Krossteig, der er islandsk bluesmusiker, som gav en rigtig fin koncert.

Foto: Birthe Randklit
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler