19. maj 2024

Stafet For Livet klar til endnu en omgang

For andet år i træk, er der Stafet For Livet i Hammel, og igen i år bliver det afviklet ved Hammel Idrætscenter. Man har valgt at stafetten i år, lige som sidste år, afvikles fra klokken 10-23, og altså ikke et helt døgn, som de fleste andre steder.

Planen er dog, at man forhåbentligt næste år, kan lave et helt døgn med stafet, men indtil at man for alvor har fået etableret sig som forening, så har styregruppen valgt at holde det til et dags og aften-arrangement.

Ud over de hold der skal gå eller løbe selve stafetten, så er der masser at opleve, hvis man kigger forbi søen ved Hammel Idrætscenter, hvilket arrangørerne håber at mange vil gøre på lørdag.

”Vi har, synes vi selv, fået stablet et flot og mangfoldigt program på benene fra morgen til sen aften, og det håber vi, at mange vil bakke op om. Man behøver jo ikke deltage i selve stafetten, for at høre talerne og koncerterne undervejs, og er man blevet sulten eller tørstig, så har vi også sørget for at man kan få slukket både tørsten og stillet sulten”, fortæller Birthe Randklit, der er en af arrangørerne af Stafet For Livet i Hammel.

Hun håber også, at folk vil bakke løberne op undervejs, og fortæller, at vil man gerne stille med et hold, så kan det sagtens nås endnu.

”Vi har fået en del hold der stiller op, og det er vigtigt at understrege, at det jo hverken gælder om at komme først eller løbe eller gå længst, men at der er fokus på at man er med og støtter op om kampen mod kræft. Pengene går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse, og har man sammen med familie, venner eller nogle helt tredje, fået lyst til at være med, så er man meget velkommen”

Stafet For Livet starter på lørdag klokken 10, hvor Nils Borring holder åbningstale, og i løbet af dagen er der både musikalske indslag, underholdning for børn, Jumping Fitness og meget mere. Det hele sluttes af med lysceremoni og tale ved borgmester Lars Storgaard. Rigtig mange lokale virksomheder har også bidraget med diverse sponsorater til fordel for stafetten.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler