15. juni 2024

Stor ølmesse ved Voldby Købmandsgård

Er man interesseret i øl, og hvordan man øllet bliver fremstillet på flere af landets mikrobryggerier, så skulle man overveje at køre forbi Voldby Købmandsgård i morgen lørdag, hvor der afholdes stor Håndbryggermesse.

Der kommer flere forskellige håndbryggere og og mindre etablerede bryggerier, der deler ud af deres viden og naturligvis også deler smagsprøver ud på det det handler om, nemlig øl, i mange forskellige varianter, skriver arrangørerne af messen som hedder Byggvir Håndbryggermesse på Facebook.

Det hele starter klokken 12 og slutter klokken 17, og der er gratis entre. Der er tolv håndbryggere og bryggerier tilmeldt, så kan man blive kørt og hentet, så virker det umiddelbart som en god idé, da øl jo skal drikkes for at få hele smagsoplevelsen med.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler