21. maj 2024

Stor tilfredshed med årets resultat hos Stafet For Livet Hammel

I juni blev der for anden gang afholdt Stafet For Livet i Hammel, og da resultatet var gjort op, viste der sig et særdeles flot overskud på hele 66.000 kroner, der går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Det var en fordobling i forhold til sidste års stafet, og der er da også helt naturlig stor glæde og stolthed i styregruppen, der arrangerer Stafet For Livet.

“Vi er både glade og stolte over det flotte resultat, og det giver selvfølgelig ekstra energi i forhold til, at få stablet endnu en stafet på benene til næste år. Vi har i den grad lagt en masse energi og kræfter i årets stafet, så vi er på ingen måder kommet sovende til det, og så er det selvfølgelig godt at se, at vi har formået at samle så mange penge ind til det gode formål”, lyder det fra en af initiativtagerne til stafetten, Birthe Randklit.

Styregruppen er på en 7-8 personer, og Birthe lægger ikke skjul på, at man håber på endnu flere hænder til det store arrangement, da det har været særdeles hårdt arbejde i år.

“Jeg synes vi fik lavet en rigtig god dag med masser af aktivitet og flotte indslag, blandt andet fra Nils Borring og Lars Storgaard, og byens virksomheder har været gode til at bakke op med både gaver og økonomiske bidrag, og det er vi virkelig glade for. Der har været rigtig meget at se til, så jeg håber at vi kan få engageret lidt flere til at give en hånd med, på den ene eller anden måde, så vi kan nå ud til endnu flere, både virksomheder og privat personer. Vi vil rigtig gerne have stafetten til at vare et helt døgn, men det kræver flere frivillige, fordi det er et stort arbejde at arrangere en stafet, så vi hører rigtigt gerne fra folk, som har lyst til at give en hånd med”, lyder opfordringen fra Birthe Randklit.

Nyt syn Brilleriet havde sponseret denne flotte kage til stafetten
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler