22. maj 2024

Svanefamilie flyttet ind på Hammel Golfklub

Det er primært golfspillere der holder til på Hammel Golfklubs baner lige uden for Hammel, men i disse dage er også en svanefamilie rykket ind på de gode faciliteter.

Det er en svanemor med sine fire ællinger, der fra tid til anden kan ses omkring banerne for tiden, og på klubbens facebookside er der et medlem der spørger, om det er mulige nye medlemmer til klubben, der i forvejen er ganske godt besat af spillere.

Der ud over har der i de sidste par dage været et større arbejde i gang omkring banernes greens, der er blevet prikket, hvilket skulle give et bedre vandgennemtrækning, således at græsrødderne lettere får næring.

I de kommende uger er der flere turneringer på banen, blandt andet i morgen, hvor der afholdes Hadsten Mesterskaber for 7. gang.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler