9. august 2022

Tilmelding til Stafet For Livet er nu åben

Sidste skulle have været debut til Stafet For Livet i Hammel, men grundet Corona-situationen, blev stafetten dengang aflyst. Nu prøver folkene bag stafetten en gang til, denne gang i to forskellige versioner den 12. juni.

Normalt er Stafet For Livet et arrangement der løber over et døgn, hvor man i hold går eller løber på en rute og samler penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Undervejs er der underholdning, taler og sange, ligesom der også er forskellige ceremonier i løbet af døgnet, der markerer kampen mod kræft.

I Hammel bliver det en forkortet version i år, som strækker sig fra klokken 10-23, og foregår ved den lille sø, som er ved Hammel Idrætscenter. I år har man valgt at lave to versioner af stafetten, den “sikre” og den almindelige, hvilket de skriver følgende om på hjemmesiden:

Den ‘sikre’, der ikke bliver aflyst under nogen omstændigheder, går ud på, at folk bevæger sig, hvor de er, hver for sig eller i grupper. Det kan være i skoven, hjemme i haven, ude i landskabet, og det kan være på cykel, gang, løb, rundbold, sækkeløb eller noget helt andet. Bare der er bevægelse.

Afhængig af smittetal og myndighedernes restriktioner kan I også deltage på Hestemarkedspladsen i Hammel ved siden af hallerne i tidsrummet klokken 10 – 23. Det kommer selvfølgelig stadig til at foregå med afstand og håndsprit.

Kl. 21.30 tænder vi lys for dem vi tænkter på i kampen mod kræft. Der sælges der lysposer, hvor man kan skrive en hilsen til én der kæmper, eller mindes en man har mistet. Lysposerne stilles på ruten, og nogle af dem sendes ud i søen på en tømmerflåde, som lokale spejdere har lavet. Lysposerne kan købes i udvalgte butikker i Hammel.

Tilmelding til Stafet For Livet kan laves på deres hjemmeside, hvor man kan læse meget mere om, hvad Stafet For Livet er.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler