27. maj 2024

Torsdag bliver Hammel Guld & Sølv til Schweiz

Man skal holde fast traditionerne, men man skal også huske at forny sig engang imellem, og det er lige præcis, hvad Hammel Handel gør på torsdag. Her lancerer byens butikker nemlig et helt nyt event, som de kalder “Verdenskortet”.

Det nye tiltag afløser “Tosset Torsdag”, og hver butik i det meste af midtbyen omdanner sig til et land efter eget ønske med pynt, udklædning og fokus på produkter fra det pågældende land. Således kan man blandt andet komme til Senegal, Japan, Sverige, USA, Portugal og hos Hammel Guld & Sølv, kan man tage turen til Schweiz for en stund.

“Det gav nærmest sig selv, at vi skulle være Schweiz, fordi det er jo her, at rigtig mange af vores ure bliver lavet. Så vi pynter op med flag og andet godt, og så har vi skarpe priser på mærket Swiss Military, hvor vi giver 20 procent hele dagen”, fortæller Claus Leth Pedersen.

Butikken har også valgt at afholde en særdeles flot konkurrence, hvor man kan vinde et hybrid-ur fra mærket Jaguar til en værdi af 8000 kroner.

“Det eneste man skal gøre, for at deltage i konkurrencen, er, at komme ind i butikken og svare på et meget simpelt spørgsmål mellem klokken 10-21. Så trækker vi en vinder efterfølgende, og den heldige kan altså vinde det flotte hybrid-ur fra Jaguar, der selvfølgelig kommer fra Schweiz”, lyder det begejstret fra fra Claus, der samtidig forklarer hvad et hybrid-ur egentligt er.

“Det er nærmest som et apple watch, men her får du bare et mere elegant ur, der udstråler noget helt andet. Så man får både en masse smarte funktioner som kan bruges i ens hverdag, samtidig med, at det faktisk ser rigtig godt ud og er elegant”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler