15. juni 2024

Torsdag går det løs til endnu et Hestmarked i Hammel

Vejrudsigten siger fuld sol og temperaturer på den gode side af 20 grader, så der er i den grad lagt op til sol, sommer og masser af fest og glade dage i Hammel, når det torsdag endnu engang går løs til Hammel Hestemarked.

Det er 51. gang at der er hestmarked i Hammel, og som det har været de seneste mange år, så er det igen i år Hammel GF der står bag det store marked, hvor der snildt kan kommer 50.000-70.000 mennesker på de fire dage, som markedet varer.

Programmet er tætpakket med masser af gode kunstnere på diverse scener, både ude og inde, og på kræmmermarkedet ventes der fuldt hus, så der er nok at se frem til. Det vil være for omsiggribende at nævne det hele, men her er lidt nedslag på noget af det, som du kan opleve.

Torsdag starter ud med Frijsenborgløbet, hvor man både kan gå og løbe, og sidste tilmelding er i dag, onsdag. Bagefter er der åbningstale med borgmester Lars Storgaard, inden det populære kopiband, John Mogensen Live spiller op til fest og farver i hestestalden.

Fredag åbner Nordisk Tivoli klokken 12, og om aftenen er der blandt andet Pub quiz og halbal i Arena.

Lørdag er der kapsejlads klokken 14, og om aftenen er der Tartelet-fest i Arena, hvor Nikolaj og Piloterne underholder efter maden. På DJ-pladsen bliver der smæk på, når Ude Af Kontrol går på scenen klokken 00.30.

Søndag bliver mere fredsommelig med gratis rundstykker fra morgenstunden, kræmmermarked, cirkus, veteran knallerter og meget mere. Se hele programmet herunder og hold dig løbende opdateret på Hammel Hestemarkeds Facebookside.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler