31. januar 2023

Torsdag og lørdagsprogrammet til Hammel Hestemarked er parat

Det går snart løs til det årlige Hammel Hestemarked, og arrangørerne er så småt ved at have styr på de sidste detaljer til årets fest i Hammel.

Torsdag starter som vanligt ud med åbning af markedet ved Favrskovs borgmester, der denne gang hedder Lars Storgaard. Der er også det traditionsrige Frijsenborg Løb, banko i InSide samt musikalsk underholdning med John Mogensen Live i “Hestestalden ved søen”

Mens fredagens program endnu ikke er helt på plads, så er lørdagens program præsenteret, og her venter der en masse god underholdning for alle aldre det meste af dagen. I år er der igen fest i Arenaen i Hammel Idrætscenter, og her optræder DJ Dalsgaard samt Night Riders 80´er music all night.

Søndagens program bliver offentliggjort i morgen torsdag, mens det også forventes at fredagens program snart falder endeligt i hak.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler