28. oktober 2021

Trods omskifteligt vejr var Open by Night en succes

Det var på sin vis oplagt shoppingvejr i fredags, da vejret mest indbød til at være inde, men hyggen gik måske lidt af det, når man skulle til næste butik, med mindre man var godt klædt på.

Det virkede dog heldigvis som om, at butikkernes gode tilbud i Hammel var så gode, så folk blev lokket af huse og ned i midtbyen, hvor mange havde gode timetilbud mellem 18-21.

Hammel Handel fik samtidig promoveret deres nye tiltag som er en SMS-klub, hvor man får en SMS, hver gang der sker noget i byen, arrangeret af Hammel Handel. Birthe Randklit fra Randklit Care havde taget opstilling i Østergade med roll-up banner, søde sager fra Mit Hjem og højt humør, og fik fortalt forbipasserende om det nye tiltag.

Lidt over 21 mødtes de ansatte fra butikkerne ved Nyt Syn Brilleriet, hvor der blev tændt lys og holdt en lille mindestund til ære for Chris Anker Sørensen, der døde i september og blev begravet tidligere på ugen.

Næste arrangement fra Hammel Handels side er Halloween sidst i oktober.

Der blev tændt lys for at mindes Chris Anker Sørensen
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8450

Hammel
scattered clouds
11 ° C
11.7 °
10.5 °
86 %
5.4kmh
37 %
tors
11 °
fre
14 °
lør
13 °
søn
13 °
man
12 °