23. september 2023

Ude af Kontrol bliver sidste navn på plakaten til Hammel Hestemarked

Der er i den grad lagt op til fest, når Hammel Hestemarked løber af stablen i starten af september, og med det sidste navn på plakaten der netop er præsenteret, så bliver festen lige en tak eller to vildere lørdag nat.

Det er nemlig lykkedes for Hammel Hestemarked at lokke gruppen Ude af Kontrol til Hammel lørdag nat, og her kommer de tre medlemmer der går under navnene Balken, Englando og Munken til at fyre op under publikum på DJ-pladsen. Ude af Kontrol er kendt for deres provokerende stil, bare maver og tunge rytmer, som mange steder har resulteret i vilde scener med såkaldte “moshpit”, hvor publikum trækker ud i en cirkel, hvorefter de løber ind i hinanden.

Bandet er nok mest kendt blandt det yngre publikum, men i følge Allan Bo Andresen fra Hammel Hestemarked, så behøver man ikke at være ung for at være med til løjerne.

“Vi er ret stolte over, at vi endnu engang kan tiltrække et navn af den kaliber, og vi ser frem til at holde et brag af en fest på DJ-pladsen lørdag nat, hvor DJ Ringholm og Venner varmer op fra klokken 20. Jeg vil klart opfordre folk, også selvom man måske ikke længere er helt ung, til at komme, fordi de tre gutter forstår virkelig at skabe en stemning, og jeg har en fornemmelse af, at der godt kunne blive tætpakket lørdag aften og nat”, lyder det fra Allan Bo Andresen til ByensNyt.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler