19. maj 2024

Velkommen til ByensNyt.dk/8450

Vi er glade og stolte over at kunne byde dig velkommen til ByensNyt.dk, der fremadrettet vil opdatere dig på, hvad der sker i 8450 Hammel hele året rundt.

Vi har som ambition at blive områdets foretrukne nyhedsmedie, hvor man søger hen, hvis man vil opdateres på senest nyt fra 8450 Hammel. Vi har fra start valgt, at vi udelukkende vil skrive konstruktive nyheder, der skal være med til at tale byen og området op. Så er du til breaking news, politirapporten og dårlig omtale, så er ByensNyt.dk ikke et sted for dig, men vi er faktisk sikre på, at langt de fleste helst vil have de gode nyheder, så mon ikke du bliver hængende?

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at opdatere med nyheder om alt, stort og småt, der har relevans for din hverdag. Det er alt lige fra sport, kultur, politik, erhverv, foreningsliv og meget, meget mere, så længe at det er noget, der bidrager til den gode stemning i 8450.

Vi har været i gang i Hadsten med et lignende site i godt et år, og de nyheder bliver på det site. På ByensNyt.dk/8450 er det kun Hammel og omegn, der kommer til orde, lige som at det også kun er virksomheder fra området, der kan annoncere hos os. Vi mener det helt alvorligt, når vi vil være lokale, så vi forsøger ikke at lokke folk væk fra 8450, men tværtimod at få dem til at blive. Vi vil være til stede i Hammel og omegn så meget som muligt, og har du et arrangement, en begivenhed eller bare en god historie, som du synes, der skal skrives om, så tøv ikke med at tage fat i os på redaktionen@byensnyt.dk

Vi håber meget, at I kommer til at synes om os, og vil gøre vores til, at 8450 Hammel får et nyhedsmedie, der tager jer alvorligt på den gode måde.

Så endnu engang velkommen til byens nye nyhedsunivers – vi håber, du bliver glad for at være her.

Foto: Simon Sundgaard Nymann
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler