22. maj 2024

Veteranbiler i Østergade blev et tilløbsstykke

Lørdag formiddag var der et flot optog gennem Østergade i Hammel, hvor hele 86 veteranbiler i alle mulige afskygninger, skabte god stemning og masser af nostalgi, blandt de mange fremmødte.

Vejret var i top, flagrænker hen over Østergade, flotte biler og masser af glade og interesserede borgere, så har man nærmest opskriften på en god formiddag, og det virkede i den grad til, at karavanen med de 86 veteranbiler faldt i god jord. Der var, måske helt naturligt, mange mænd i Østergade, men heldigvis var der også kvinder og børn der havde fundet vej, og bilerne blev beundret til den store guldmedalje.

Efter turen gennem Østergade, blev bilerne, en efter en, sendt af sted mod Ry, hvor næste stop var, inden veteranbiler sidst på eftermiddagen ender i Højbjerg.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler