10. december 2022

Ny ejendomsmægler ansat hos danbolig Hammel

Mange taler om nedgang i boligsalget og kigger bekymret på den stigende rente, men hos danbolig i Hammel er der stadigvæk masser af optimisme og man har derfor valgt at ansætte Anni Hegelund.

Anni er uddannet ejendomsmægler, men det bliver dog ikke i denne funktion man får hende at se. Hun har nemlig specialiseret sig som sagskoordinator, og sørger for, at der er styr på alle detaljerne omkring hussalget, lige fra salgsopstilling, til skøde, købsaftale, diverse dokumenter og meget mere.

Anni har gennem flere år været ansat hos danbolig Hadsten, og efter en kort afstikker til Min Bolighandel i Aarhus, er hun nu landet hos Anders Lauridsen og Co. i Hammel.

”Boligmarkedet går ikke nær så stærkt som i 2020 og 2021, men de to år har også været helt exceptionelle, og derfor svære at sammenligne med. Kigger man derimod på årene før, så ligger vi stadig over niveau, så vi har stadig masser at se til, det går bare lidt mere roligt nu. Derfor er jeg også glad for, at jeg kunne lokke Anni til Hammel, fordi hun var lige den profil vi manglede. Jeg kender jo Anni fra hendes tid i Hadsten, og hun var heldigvis klar på noget nyt, da jeg forelagde hende idéen”, lyder det fra Anders Lauridsen, der ejer danbolig Hammel.

Anni er oprindeligt fra Sjelle og har stadig familie boende i Hammel, og hun er glad for, at være tilbage i danbolig-kæden igen.

”Vi har lige fået nyt IT-system, så det skal jeg lige lære at kende, men ellers kender jeg jo danbolig ganske godt, og derfor føles det meget velkendt, til trods for, at det er i Hammel og ikke Hadsten, denne gang. Der er nok at lave, og så må jeg give Anders ret i, at vi ligger et pænt stykke over normalt niveau, hvis vi lige ser bort fra de sidste to år. Køberne er der stadig, nu har de blot fået lidt mere tid og ro, inden de køber, og det er såmænd også en god ting”, lyder det fra Anni.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler