Avatar

Dato/klokkeslæt
Dato: 23/09/2022
Kl.: 19:00 - 21:00

Sted
Hadsten Bio


Amerikansk animations/adventurefilm af Titanic-instruktøren James Cameron. På planeten Pandora, som bebos af 3 meter høje, blå væsner, kastes en tidligere soldat, i skikkelse af sin avatar, ud på en dannelsesrejse gennem planetens forunderlige verden.

I mere end 14 år har Avatar været undervejs, og den længeventede storfilm markerer derfor James Camerons filmiske comeback efter Titanic i 1997. Den fremmedartede og tryllebindende måne Pandora er rig på fantasifulde landskaber, væsener og ukendt beplantning. Mennesker kan ikke ånde den pandoriske luft, så de udvikler genetiske hybrider af mennesker, kaldet avatarer, som kan kontrolleres via en mental forbindelse på jorden. Medvirkende: Sam Worthington, Sigourney Weaver, Michelle Rodriguez, Zoe Saldana, Giovanni Ribisi.
Entré: 100 kr

Charlotte Elgaard går i 3. g på Favrskov Gymnasium og er ansvarlig for at opdatere kalenderen på ByensNyt. Hvis du har et arrangement som du gerne ser i ByensNyts kalender er du velkommen til at sende den til redaktionen, så ser vi på det.

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her