8. december 2022

Babycafe: Få værktøjer til at hjælpe dit barn med dine egne hænder

0

Dato/klokkeslæt
Dato: 23/11/2022
Kl.: 10:00 - 12:00

Sted
Hinnerup Bibliotek & Kulturhus


Er dit barn nogle gange utrøsteligt og du har svært ved at gennemskue hvorfor? Har dit barn problemer med hård afføring og mavepine? Oplever du at dit barn har svært ved at finde ro og falde i søvn om aften? Det vil jeg gerne hjælpe dig med at løse.

Ofte kan det være let at hjælpe dit barn, du skal “bare” have de rigtige redskaber, nogle af dem får du i babycafeen. Jeg fortæller om akupunktur til børn uden nåle og giver hvert barn en kort behandling og du får relevante øvelser med hjem til netop dit barn.
Tag dine veninder og mødregruppe med.

Jeg er akupunktør med speciale i akupunktur til børn uden nåle og tidligere sundhedsplejerske og børnesygeplejerske. Mange forbinder akupunktur med nåle – men der findes faktisk mange former for akupunktur. Jeg bruger Tuina til børn og det består overvejende af lette gentagne strøg på specielle steder på kroppen.

Dette kan du gøre allerede i dag:

Prøv indtil vi ses at give dit barn lette strygninger af panden, som det ses på tegningen. Stryg let op (ikke ned) ad panden, gerne flere gange om dagen, i flere minutter/så længe dit barn vil være med til det. Du kan gøre det, når I ser TV, putter i sofaen, i badet, i bussen og ved sengetid mm. – Det giver ro til hjernen og dit barn får ro og sover bedre.

 

Entré: 100 kr

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her