Come2Live

Dato/klokkeslæt
Dato: 15/08/2021
Kl.: 12:00 - 23:00

Sted
Frijsenborg Slot og Park


Come2Live på Frijsenborg Slot

Til sommeren 2021 inviterer Come2Live til siddende udendørs koncert på slotte og godser rundt om i Danmark. Her er der lagt op til fællessang og stoledans under åben himmel i smukke, grønne omgivelser foran slottene og godserne.

Kom med til fællessang og stoledans, når Come2Live atter drager på musikalske eventyr i nogle af de smukkeste haver, der findes i Danmark.

Glæd dig til at opleve Mads og A-holdet live, Annika Aakjær og Milling og Molbech, Earth, Wind & Fire – en live funkcast.

Come2Live 2021 er bygget op i et format, der kan imødekomme et coronapræget landskab i sommeren 2021.

Derfor har vi:
Nedjusteret kapaciteten
Lavet de sædvanlige ståpladser om til siddepladser
Delt parken ind i zoner og sektioner
Givet hver sektion eget toiletområde

Vi følger selvfølgelig hele tiden med i myndighedernes anbefalinger og restriktioner for afholdelse af udendørs arrangementer.

Du kan også købe billet til lørdagens arrangement, hvor du kan opleve Tim Christensen, Sanne Salomonsen, Carl Emil Petersen, Patrick Dorgan, Aura, Sko/Torp, Amea og Fenja.

Entré: 400 kr

Klara Hooge går på Favrskov Gymnasium og er ansvarlig for at opdatere kalenderen på ByensNyt. Hvis du har et arrangement som du gerne ser i ByensNyts kalender er du velkommen til at sende den til redaktionen, så ser vi på det.

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her