Filmaften med “Kollektivet” i Voldum Kirkehus

Dato/klokkeslæt
Dato: 24/03/2020
Kl.: 19:00 - 22:00

Sted
Rud Kirke


Aflyst indtil videre

Vi viser en af de mest sete film fra de senere år, nemlig “Kollektivet” fra 2016, der er instrueret af Thomas Vinterberg. For ægteparret Erik og Anna begynder det hele som en drøm.

Sammen med datteren Freja etablerer de midt i 70erne et kollektiv i Eriks store kasse af en villa. Med familierne som fortællingens midtpunkt inviteres vi ind i drømmen om et ægte kollektiv. Vi er med til husmøderne, middagene og festerne. Der er venskab, kærlighed, familie og fællesskab under samme tag indtil en jordrystende forelskelse sætter fællesskabet og kollektivet på den ultimative prøve. Kollektivet er et humoristisk, men også rørende og smertefuldt portræt af en hel generation. Medvirkende: Trine Dyrholm, Ulrich Thomsen, Lars Ranthe, Farres Fares og Helene Neumann m.fl. Kaffe, te, brød, øl og vand kan købes.
Charlotte Elgaard
Charlotte Elgaard går i 3. g på Favrskov Gymnasium og er ansvarlig for at opdatere kalenderen på ByensNyt. Hvis du har et arrangement som du gerne ser i ByensNyts kalender er du velkommen til at sende den til redaktionen, så ser vi på det.

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her