Gudstjeneste: Kirke i Børnehøjde, Nr. Galten Kirke

Dato/klokkeslæt
Dato: 03/11/2021
Kl.: 17:30 - 19:00

Sted
Nørre Galten Kirke


Fællesspisning, hygge og gudstjeneste for hele familien Kirke i Børnehøjde tilbyder fællesskab for børnefamilier, men alle er selvfølgelig velkomne også bedsteforældre!Til Kirke i Børnehøjde er der højt til loftet og plads til leg og snak.Vi mødes kl.

17.30 i Sognegården. Her spiser vi sammen og hygger os. Aftenen sluttes af med en lille gudstjeneste i kirken med fortælling og sang. Senest kl. 19.00 siger vi godnat og tak for i dag. Fællesskab og opdagelsesrejser for de lidt større børn Børneklubben er et tilbud for børn, der er fyldt syv år. Børneklubben afvikles i forbindelse med Kirke i Børnehøjde. Vi skal gå på opdagelse i Biblens fortællinger, lave forskellige aktiviteter og hygge os. Når vi har spist sammen med de voksne og de helt små, holder vi Børneklub, imens de andre leger og er i kirken. Husk at tage passende udetøj med, da vi nogle gange skal være udendørs. Man må gerne tage mor eller far med til Børneklubben. Vi slutter kl. 19.00, så hele familien kan komme hjem på samme tid. Info Prisen for mad er 20 kr. for voksne og 10 kr. for børn. Der er ingen tilmelding. Hold øje med hjemmeside og Facebook, hvor vi annoncerer kommende datoer for “Kirke i Børnehøjde”. Få direkte besked ved at tilmelde dig vores Facebook-gruppe:”Kirke for børn – Hadsten”. Har du spørgsmål om Kirke i Børnehøjde, kan du kontakte sognepræst Marie Hedegaard Thomsen på tlf. 8698 0809. Har du spørgsmål om Børneklubben, kan du kontakte Kirke- og Kulturmedarbejder Rasmus Hyldgaard Simonsen på. tlf. 6136 8717.

Charlotte Elgaard
Charlotte Elgaard går i 3. g på Favrskov Gymnasium og er ansvarlig for at opdatere kalenderen på ByensNyt. Hvis du har et arrangement som du gerne ser i ByensNyts kalender er du velkommen til at sende den til redaktionen, så ser vi på det.

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her