Høstmarked, Hadsten Sognegård

Dato/klokkeslæt
Dato: 27/09/2020
Kl.: 12:00 - 15:00

Sted
Hadsten Sognegård


Høstmarked Basarudvalget bliver nu nedlagt, men basaren består. Den flytter fra at være en julebasar til at være høstmarked. Første gang dette afprøves er søndag d. 27. september – lige efter gudstjenesten.

Derudover vil der være en ubemandet salgsbod i sidste halvdel af november med kalenderlys, dekorationer, adventskranse og gravpynt. Vi har besluttet, at fremover er Diakoniudvalget overordnet ansvarlig for at sikre en arbejdsgruppe til at formgive basaren, at være kreative og aktive i forhold til at skabe et fællesskab om fremstilling af salgbare ting og gevinster til basaren. Vi håber med dette tiltag, at kunne byde velkommen til mange flere, der sammen vil gøre en forskel, så diakonien kan blomstre i vores sogn. Behovet er der. Vi håber, at fællesskab, samtaler, samvær og nærvær, det at være sammen om at gøre noget, hvor vi kan inspirere hinanden til, hvad der giver mening at fremstille, vil være attraktiv for alle aldersgrupper. Grib muligheden og meld dig til. Overskuddet går stadig til kirkens sociale arbejde i lokalområdet.

 

Charlotte Elgaard går i 3. g på Favrskov Gymnasium og er ansvarlig for at opdatere kalenderen på ByensNyt. Hvis du har et arrangement som du gerne ser i ByensNyts kalender er du velkommen til at sende den til redaktionen, så ser vi på det.

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her