Michelle Hviid: Råstyrke

Dato/klokkeslæt
Dato: 21/09/2023
Kl.: 19:30 - 21:00

Sted
Hadsten Kulturhus Sløjfen


Hvorfor falder vi? Så vi kan lære at rejse os igen!

I oktober 2014 fik Michelle Hviid konstateret en godartet tumor i hjernen. Hun blev opereret, og derefter gik det meste galt. Fra at være en eftertragtet foredragsholder, blev hun en halvdøv, delvist lammet kvinde uden en krone, som ikke kunne kende sine egne børn. Få historien om, hvordan Michelle meldte sig ud af systemet og ind i kampen for sit liv og sin familie.

Tag med på en personlig rejse om at kunne, turde, ønske, ville, falde, kæmpe, rejse sig og elske. Du kan forvente at få sat spørgsmålstegn ved din virkelighed, og finde det mod, du mangler til at ændre den til det bedre. Michelle er kendt for at sætte sin barre for livet højt. Vi har kun et liv. Efter dette foredrag, har du mod på og styrke til at leve dit liv fuldt ud, hver eneste dag.

I samarbejde med Hadsten Husholdningskreds

Forsalg: 150,-/Entré: 175,-/Ung under 22 år: 125,-

Der tillægges et gebyr på 10 kr. pr. ordre uanset antal billetter. Ved aflysning refunderes dette ikke. Der kan købes billetter til forsalgspris frem til 1 time før arrangementet starter. 

Entré: 150 kr, Ung under 22 år 125 kr

Køb/bestil billet

Annemette Elgaard går på Favrskov Gymnasium og er ansvarlig for at opdatere kalenderen på ByensNyt. Hvis du har et arrangement som du gerne ser i ByensNyts kalender er du velkommen til at sende den til redaktionen, så ser vi på det

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her