26. september 2022

Modelbane Europa fascination leg og viden

0

Dato/klokkeslæt
Dato: 25/07/2022 - 14/08/2022
Kl.: 10:00 - 17:00

Sted
Modelbane Europa


Modelbane Europa – fascination, leg og viden. Modelbane Europa hører til de største offentlige modeljernbaner i Nordeuropa, et interaktivt museum med et årligt besøgstal på 5-6000 gæster.

De fleste er børnefamilier og bedsteforældre med børnebørn, men også gæster fra ind- og udland med stor interesse for jernbaner og modeltog finder vej til Hadsten.

Modelbane Europa åbnede for publikum i sensommeren 1996 og kunne dengang præsentere et stort tyskinspireret anlæg og en lille café. Siden er et stort dansk digitalt modelanlæg kommet til, og den store opstillingsbanegård i baglokalet er blevet udvidet. Her finder man også flere mindre baner i både skala H0, skala N og skala Z. En af dem er inspireret af den for længst nedlagte privatbane AHTJ eller Aarhus-Hammel-Thorsø Jernbane. Nogle legebaner står til rådighed for børn i alle aldre. Modelbane Europas udstillinger er opstillet i lokaler på i alt ca. 500 m2.

Få mere inspiration på vores hjemmeside; https://modelbaneeuropa.dk/

 

Entré: 55-245 kr

Previous article Lilleå Marked i Hadsten
Next article Alle for fire
Charlotte Elgaard går i 3. g på Favrskov Gymnasium og er ansvarlig for at opdatere kalenderen på ByensNyt. Hvis du har et arrangement som du gerne ser i ByensNyts kalender er du velkommen til at sende den til redaktionen, så ser vi på det.

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her