Musikalsk legestue i Hinnerup Sognegård

Dato/klokkeslæt
Dato: 06/11/2021
Kl.: 10:00 - 11:30

Sted
Hinnerup Sognegård


Salmer spreder glæde, ikke kun hos voksne, men også hos børn! Derfor tilbyder Kirken i Hinnerup forældre og børn at kunne deltage i Musikalsk legestue.

Musikalsk legestue er en forlængelse af vores babysalmesangstilbud, og retter sig mod de ældre børn på 1½-3 år.

Til Musikalsk legestue synger og leger vi. Det er ikke vigtigt, om det lyder godt eller ej – det vigtigste er at have det sjovt! Derfor leger vi os til det, og der er alt lige fra trommer til silketørklæder, faldskærme, bolde og sæbebobler.
Et forløb strækker sig over 4 lørdage fordelt på et efterårs- og forårshold. Det foregår i Hinnerup Sognegård kl. 10.00 – 11.30. Vi synger 30-45 minutter, hvorefter der vil være en bolle og en juice, eller en kop the eller kaffe til de voksne.
Det koster 100 kr. at deltage, som betales ved start – kontant eller på MobilePay.

Ønsker du at tilmelde dig og dit barn, skriv da en mail til Kirke- og kulturmedarbejder Marlene Ginge Bach på mgb@kirkenihinnerup.net med flg. informationer:
Navn (mor/far og barn), barnets alder, mailadresse og telefonnummer på mor/far. Ved tilmelding giver man samtidig tilladelse til, at Kirken i Hinnerup må registrere oplysningerne.

 

Annemette Elgaard
Annemette Elgaard går på Favrskov Gymnasium og er ansvarlig for at opdatere kalenderen på ByensNyt. Hvis du har et arrangement som du gerne ser i ByensNyts kalender er du velkommen til at sende den til redaktionen, så ser vi på det

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her