Rugsted & Kreutzfeldt

Dato/klokkeslæt
Dato: 29/05/2021
Kl.: 19:30 - 22:00

Sted
Hadsten Kulturhus Sløjfen


Der er lagt op til popfest og nostalgi i topklasse, når Rugsted & Kreutzfeldt gæster Sløjfen.

Repertoiret er hits fra hele deres imponerende bagkatalog og nogle velkendte sange, parret har skrevet til andre store danske artister. Alt sammen krydret med små anekdoter fra en lang karriere i toppen af dansk popmusik. Publikum kan glæde sig til en spændende musikalsk rejse med et par af Danmarks mest legendariske musikere, sangskrivere og sangere. Koncerten er en del af ELRO Dagene 2021 og er støttet af ELRO Fonden.

Vi tager selvfølgelig alle nødvendige forholdsregler i forhold til Corona. Bl.a. er der et begrænset antal billetter til koncerten, og billetkøbere bliver bedt om at købe billetter til dem, de kan sidde sammen med, max. fire pr. køb. Der skal forefives gyldigt coronapas og ID for at komme ind.

Pladserne er nummererede, men I har ikke selv mulighed for at vælge pladser. Disse fordeles automatisk startende fra forreste til bagerste række.

Der tillægges et gebyr på 10 kr. pr. ordre uanset antal billetter. Ved aflysning refunderes dette ikke.

 

 

Entré: 100 kr

Charlotte Elgaard går i 3. g på Favrskov Gymnasium og er ansvarlig for at opdatere kalenderen på ByensNyt. Hvis du har et arrangement som du gerne ser i ByensNyts kalender er du velkommen til at sende den til redaktionen, så ser vi på det.

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her