Særrundvisning på Clausholm Slot og Barokpark

Dato/klokkeslæt
Dato: 08/05/2022
Kl.: 14:00 - 18:00

Sted
Clausholm Slot & Park


I anledning af at Danish Club har udvalgt de 50 smukkeste haver i Danmark – byder vi indenfor i flere af dem, her i blandt Clausholm Slot & Slotspark, som i dag fremstår som et af de smukkeste og mest helstøbte barokanlæg i Danmark.

Bag de tykke mure gemmer sig et utal af spændende historier – og både slottet og parken med det brusende fontæneanlæg samt det lille, hyggelige kakkelovnsmuseum i slotskælderen.

Clausholm Slot er et af Nordeuropas fineste barokanlæg, med 14 stuklofter af datidens mestre. I dag er slottet i familien Berners private eje, og drives som en moderne landbrugsvirksomhed.

Kom med The Danish Club når Godsejer Christan Alexander Berner viser os rundt på Clausholm Slot og hør alle historierne om det gamle slot og om den unge grevedatter, Anna Sofie, som blev bortført fra Clausholm og viet til kong Frederik IV…og meget mere.

Før eller efter rundvisningen er du velkommen til at nyde parken. Der er et lille picnic område, som vi har fået lov til at benytte. Så hvorfor ikke tage madkurven med og nyde de vidunderlig oplevelser til en tidlig middag i det grønne!

På glædeligt gensyn

Clausholm Slot & The Danish Club.

Charlotte Elgaard går i 3. g på Favrskov Gymnasium og er ansvarlig for at opdatere kalenderen på ByensNyt. Hvis du har et arrangement som du gerne ser i ByensNyts kalender er du velkommen til at sende den til redaktionen, så ser vi på det.

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her