22. maj 2024

Tæt på Allan Bo Andresen

På ByensNyt har vi sat gang i en føljeton, som vi kalder Tæt på, hvor vi giver 8 faste spørgsmål til forskellige personligheder fra området. I dag er det Allan Bo Andresen, der har givet sig tid til at svare.

Navn: Allan Bo Andresen

Stilling: Eventchef i Hammel GF

Hvor længe har du boet i 8450? 
Siden jeg var 4 år, så har jeg haft nogle afstikkere til Hinnerup, Luxembourg og en lille by i Belgien Gavere. Flyttede tilbage til Hammel i 2006

Hvad er du mest glad for ved at bo i 8450? 
Fællesskabet og den kolossale frivillighed til at hjælpe med at få ting til at ske og blive afviklet. 

Benytter du dig af de lokale kulturtilbud i 8450?
Ja i aller højeste grad. Benytter både biograf, kulturhuset og så deltager jeg naturligvis i alle de koncerter/arrangementer Hammel GF arrangerer 

Dyrker du sport/motion i 8450?
Ja alt det jeg overhovedet har tid til. Spiller fast fodbold på Hammel GF OB45, og et hyggehold FC Classic. Desuden spiller jeg ofte badminton, går til Fitness boksning, Crossfit og styrke gymnastik, så snart muligheden er der. Når solen skinner, og der er plus 20 grader, elsker jeg også at tage en tur på det helt fantastiske MTB sport, Hammel Cykle klub har lavet i skoven. 

Er du medlem af en forening i 8450?
Ja det skal jeg jo være nu jeg arbejder fra Hammel GF – Så jeg er naturligvis medlem hos flere afdelinger der, og har vores Sportspas, som giver ret til at dyrke en masse motion på kryds og tværs af næsten alle Hammel GF´s afdelinger. Det er et helt unikprodukt, som er i rivende udvikling.

Har du et sted i 8450, som betyder noget særligt for dig?
Nu bliver det svært at begrænse sig. Syntes Hammel har masser af skønne steder. Hammel Idrætscenter vil være oplagt at nævne, Stadion eller Hammel midtby, men hvis jeg skal vælge et sted så må det nok blive Frijsenborgskoven. Nu er jeg så heldig jeg bor lige op ad den og det nyder jeg og min familie meget. 

Har du et godt tip til folk der lige er flyttet til byen eller måske et tip, som alle bare burde kende til? 
Handelslivet og foreningslivet. Bak op om det, de laver en hulens masse gode aktiviteter og store arrangementer, så deltag og brug dem. Så skal Hammel Hestemarked naturligvis nævnes, det er et must når man bor i Hammel. Favrskovs største begivenhed, der snart rammer 50 års jubilæum. 

8450 har jo det meste, men er der noget som du savner? 
Ja Padelbanner ville være dejligt at få til byen. Har med Hammel GF kæmpet for det i flere år, men vi bliver ved og håber det snart lykkes. 

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler