Balderus Stoleflet

Balderus Stoleflet

Balderus har mere end 30 års erfaring med renovering af danske møbelklassikere. Virksomhedens dygtige medarbejdere er faglærte og specialister inden for hver deres område, både når det gælder renovering/reparation af træ- og fletværk og møbelpolstring.

Hos Balderus får dine smukke designmøbler nyt liv og udtryk og på værkstedet blander moderne hjælpemidler sig med godt gammelt håndværk som møbelpolstring og stoleflet i forskellige mønstre og materialer. Godt håndværk, omhu og høj kvaliteter er en æressag i Balderus og her er man eksperter i at renovere dine møbelklassikere . Både når det gælder flet, træ og polstring.

Hos Balderus kan dine møbelklassikere ofte blive som nye igen ved en nænsom renovering.
Her mestrer man det gamle håndværk og dine klassiske designstole får helt nyt liv med nyflettede sæder fra Balderus. Smukt og holdbart og i de originale materialer, som stolen er skabt med.

Kontakt Balderus på kontakt@balderus.dk  og læs mere på hjemmesiden.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her