Bliv annoncør

Vil du være annoncør på ByensNyt.dk, så kontakt Per Rasmussen på per@byensnyt.dk eller telefon 2020 5880

Som partner eller annoncør på ByensNyt vil du opleve, at du kun møder andre annoncører fra dit eget lokalområde. Du oplever dermed ikke, at din annonce kommer i konkurrence med grænsebutikker eller varehuse og kædebutikker fra de store byer. På Byens Nyt har vi fokus på det lokale, de lokale handlende, borgerne og de lokale aktiviteter.

På ByensNyt tilstræber vi at skrive om alt det gode der sker i handels- og erhvervslivet lokalt.

Som partner på ByensNyt vil du opleve, at vi er opsøgende i forhold til at bringe nyheder om din virksomhed og du får en markant synlighed på sitet og i nyhedsbrevene. Et partnerskab koster kr. 6.000 + moms pr ½ år

Er du annøncør på ByensNyt kan du med fordel selv give os et hint om nyheder fra din virksomhed og så vil vi give jer omtale. Her får du udover omtale dit logo med på sitet. Et annoncesamarbejde koster kr. 3.000 pr ½ år.

Uanset om du er partner eller annoncør er det omtalen der gør forskellen og jo mere aktiv du er, jo bedre udbytte får du af samarbejdet.

Du behøver ikke være annoncør eller partner for at få omtale på ByensNyt. Vi tilstræber at skrive om alle de gode nyheder, Men der er i indholdet en klar sammenhæng til dem der støtter ByensNyt. Det lægger vi ikke skjul på.

Du kan nu også få også mulighed for at komme med i ByensNyts nye fagmandsguide. Her eksponerer vi de lokale fagmænd indenfor flere fagområder. Det er en søgetjeneste med logoer og det koster kun kr. 1.500 pr ½ år.

ByensNyt er dit lokale onlinemedie. Kontakt os for en aftale om samarbejde.