Om Byensnyt.dk

Byens Nyt er for dig der kan lide din by og dit lokalområde og som gerne vil følge med i byens liv og aktiviteter. Her får du tekst og billeder med kommentarer fra hverdagen om alt der foregår i og omkring din by. Her taler vi byen og lokalområdet op.

På ByensNyt deler vi meget gerne informationer og nyheder fra dig, din klub eller din forening. Du skal blot sende dem til os på redaktionen@byensnyt.dk gerne ledsaget af et foto. Hvis du har noget brok, du vil af med, vil vi anbefale dig, at du finder andre medier. Konstruktiv kritik og gode ideer er dog meget velkomne.

En del af indholdet på Byens Nyt leveres af lokale frivillige kræfter og hvis du kunne tænke dig at komme med på holdet, som leverandør af tekst, fotos eller små videoer så kontakt lokalredaktøren. ByensNyt er kommerciel og ejet af Jan Erik Elgaard.

Byens Nyt kan uden forudgående aftale videreformidle modtaget materiale på og til andre medier. Mailadresser, der sendes til Byens Nyt bliver ikke solgt eller videregivet.

Du har mulighed for at blive partner eller annoncør på ByensNyt. Hvis du er partner eller annoncør og du har en god nyhed kan du være næsten sikker på, at den bliver bragt på ByensNyt. Kontakt os for at høre nærmere.