12. april 2024

9. dec: Det bliver en travl december for danbolig

Intet er som det plejer at være, heller ikke i ejendomsmæglerbranchen. I hvert fald ikke, hvis man spørger Anders Lauridsen fra Danbolig Hammel. Der er stadig godt gang i handlerne, og det ser ud til at blive en hektisk tid, inden julen står for døren.

Man skulle tro, at et år som dette, ville få folk til lige at holde lidt igen med at købe nyt hus, men i stedet har der været godt gang i hushandlerne, og Anders Lauridsen fra Danbolig Hammel bekræfter da også, at der er nok at se til, til trods for, at vi er kommet ind i december.

“Der er stadig nok at se til, og det ser ud til, at det fortsætter indtil jul. Så har vi lige lukket et par dage, men så har jeg lidt på fornemmelsen, at der kommer gang i det igen, også selvom at det er mellem jul og nytår. Folk har god tid, fordi mange af de normale aktiviteter i december er aflyst, og så kunne det godt se ud til, at noget af tiden går med at kigge på boliger”, lyder det begejstret fra Anders, da ByensNyt er forbi kontoret i Østergade, og tilføjer:

“Vi har haft et rigtig godt år, blandt andet satte vi rekord i marts, og fjerde kvartal ser også ud til at nå nye højder, så selvom at det har været et år i Coronaens tegn, så skal vi bestemt ikke klage”

Der er så meget at se til, at traditionen med at skrive julekort er i overhængende fare, men Anders håber meget på, at han når det, inden det bliver tid til lidt juleferie.

“Jeg plejer at have tid til julekort til kunderne, men lige nu er det lidt presset, heldigvis på den gode måde, men mon ikke jeg når det, fordi det er i hvert fald en af de traditioner vi har hos Danbolig. Vi har også haft tid til en stille og rolig julefrokost privat, så vi har fået markeret julen”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler