22. maj 2024

Elever fra Søndervangskolen bakker op om Stafet For Livet

Godt 50 børn fra 0. a og 2. a på Søndervangskolen i Hammel har tilmeldt sig til Stafet For Livet på lørdag, og har i den forbindelse dekoreret 200 lysposer, der skal lyse til Lysceremonien lørdag aften.

Det var Lone Fønns Larsen, der er en af personerne i styregruppen til stafetten i Hammel, der fik idéen med lysposerne, og den var de helt klar på i de to klasser.

“Det er blevet til nogle rigtig fine og flotte tegninger og hilsner, der er med til at sætte fokus på, hvor slem en sygdom kræft er. De to klasser glæder sig meget til at deltage på lørdag, og vi er utrolig glade for, at de bakker op. Stafet For Livet er for alle aldre, og det viser de to klasser på flotteste vis”, fortæller Birthe Randklit, der er initiativtager til Stafet For Livet i Hammel.

Gennem de seneste uger har byens virksomheder vist deres støtte med mange flotte donationer, og skulle man have lyst til at deltage, så er det stadig muligt at tilmelde sig. Enten med sit eget hold, eller på det fælleshold der er for alle, som allerede er oprettet. Se mere på Stafet For Livets hjemmeside omkring hvordan du tilmelder dig.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler