18. maj 2024

Flot overskud til Hammel Hestemarked

Længe var der tvivl omkring, hvorvidt det ville være muligt at afvikle Hammel Hestemarked i 2021 grundet Corona-situationen, men i sidste ende lykkedes det at stable et hestemarked på benene, endda med rekordfart, og resultatet er nu gjort op.

Allerede under hestemarkedet der blev afholdt i starten af september, var der positive forventninger til den økonomiske del af markedet, da der i den grad var mange mennesker på festpladsen der var kommet til Hammel fra nær og fjern. Nu er det hele så gjort op, og i følge Allan Bo Andresen, der er næstformand for Hammel Hestemarked, ender man ud med et overskud på 400.000 kroner.

Pengene går til afdelingerne i Hammel GF, som har stillet frivillige til rådighed i forbindelse med afviklingen af det store marked, der i år kan fejre 50 års jubilæum.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler