22. maj 2024

Hammel Idrætscenter bliver et cirkus 4. maj

Lørdag den 4. maj er det ikke kun idræt der er på programmet i Hammel Idrætscenter, der får besøg af Cirkus Mascot. Det børnevenlige cirkus er på turné for 31. gang, og gæster i den forbindelse Hammel.

Der er lagt op til en hyggelig eftermiddag i Hammel Idrætscenter, når Cirkus Mascot kommer til Hammel. I stedet for et cirkustelt, så foregår forestillingen denne gang i en hal, men der er lagt op til den helt rette cirkusstemning alligevel. Cirkus Mascot henvender sig særligt til børn, og som de skriver på deres hjemmeside:

“Vi tror stadig på værdien af at samles omkring oplevelser, som finder sted i øjeblikket. Vi tror, det er væsentligt at give børn mulighed for at glæde sig og vi ved, at der sker noget helt særligt mellem mennesker, når de tager plads omkring cirkusmanegen. Årets forestilling er akkurat lige så vov’et som altid med pjattede pudler og hundekunster. Oplev balancekunst, klovnerier, to grise, to geder, en pony, og en cirkusdirektør med (rampe)lys i øjnene. Endelig er det er tid til cirkus”.

Forestillingen starter klokken 15 og varer i godt halvanden time med et kvarters pause. Billetter til forestillingen kan købes på Cirkus Mascots hjemmeside.

Foto: Cirkus Mascot
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler