21. februar 2024

Hammel tog godt imod ny event fra Hammel Handel

I fredags lancerede Hammel Handel en ny event, som satte fokus på lokal kunst og mad, og det var der mange der valgte at bruge en del af deres fredag aften på, i og omkring Østergade.

Stort set alle butikker havde en lokal kunstner til at udstille, og flere butikker havde endda kunstnere i butikken på aftenen, hvor de viste deres håndværk frem og kunne få en dialog med kunderne. Flere kunne også melde om et godt salg af deres kunst, og det var tydeligt at se, at de lokale kunstnere nød at komme ud til deres publikum.

Der var også flere steder, hvor man kunne smage på lokale råvarer, blandt andet honning fra Bee Well, Is fra Voel, tapas fra Lading Mejeri og Damgaards Mad & Vin, smagsprøver fra Kokken på Kanten og velskænket øl fra Voldby Købmandsgård. John´s havde rullet den store grill frem og solgte grillpølser og store fadøl, hvilket også var en succes.

Der var pænt med mennesker i Østergade, men der var endnu flere inde i butikkerne, hvilket i følge arrangøren, Hammel Handel, også var meningen, fordi det jo var her man både kunne se og smage, og såmænd også se ukrainsk folkedans i Tema Centret.

ByensNyts udsendte fornemmede god stemning og en tilfredshed, både hos kunderne, kunstnerne og butiksindehaverne, og mon ikke Hammel har fået en ny forårsevent? Det virkede i hvert fald til, at der er potentiale til det.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler